Nöjda kunder

Våra kunder finns i alla branscher. Några exempel på dessa är: YIT, First Hotels, Handelsanställdas förbund, Industrifacket samt Kakelspecialisten. Deras namn antyder vad de gör.

Ett annat exempel på en nöjd kund är Plåt & Mekano som bl a har ett fibernät utspritt i Täby kyrkby. De arbetar med att vika och stansa plåtar till i första hand Ericsson. UVA International är ett high-tech företag som utför hålslipning, de har både koppar, fiber och ett trådlöst data/telenät.

Datakompaniet säljer produkter och tjänster till nätverk. De har även eget datacenter med VPN-lösningar. Bland våra kunder finns även ett antal affärsresebyråer som Carlson Wagonlit Travel och MZ Travel. Dem har vi försett med kompletta nätverk i praktiskt taget hela Sverige.

Vi har även monterat ett fibernät i installatörernas hus hos EIO –vår branschorganisation för el och tele. Ytterligare exempel på våra kunder är Elektronikgruppen BK och GE Transistor. Vi hjälper även Janrockström och Botkyrka Salem som är sotare med rena datatjänster. Listan på nöjda kunder kan göras lång!

Besöksadress:
Kraft & Data AB
Humlestigen 19
125 51 Älvsjö

Tel:  08-996005
Fax: 08-996105